Monday, February 25, 2008

In Nieuwpoort leren we vandaag o.a. het verschil tussen een tontine en een huwelijkscontract. Onze notaris Bruno Vandamme wijst ons op alle wettelijke stelsels. Heel ingewikkelde materie voor een maandagvoormiddag. Deze week staat ook heel wat “bankshoppen” op het programma. Benieuwd bij welke bank we het onderste uit de kan kunnen halen.

Saturday, February 23, 2008

Na de vorderingen van de werken van de grond te hebben bewonderd gaan we naar Brico plan-it om enkele ideetjes op te doen. We staan versteld van de grootte van de winkel. Hier komen we beslist nog geregeld terug.

Monday, February 11, 2008

Om 20u30 staat een tweede afspraak met de architect op ons programma. We hopen vandaag tot een definitief plan te komen.

Wednesday, February 6, 2008

Vandaag leren we Frederiek kennen, hij berekent het kostenplaatje van onze plannen. Er verschijnt een jong, energiek persoon, geheel in de lijn van de verwachtingen. Met behulp van zijn ervaringen en kennis proberen we ons plan te optimaliseren op een betaalbare manier

Saturday, February 2, 2008

Richting Kortijk op stenen- en dakpannenjacht. In Wienerberger/ Terca vinden we duizenden baksteenideeën. We hebben gelukkig dezelfde smaak, het type ‘branco’ en ‘oud knokke’ genieten onze voorkeur. Na deze toonzaal bezocht te hebben bekijk je ieder huis langs de weg met andere ogen.