Friday, March 28, 2008

de akte


Vandaag zijn we de officiële eigenaars van lot 4 in Veldegem!!! We kunnen m.a.w. straks een bbq organiseren op onze grond. Onze beide ouders vergezellen ons terwijl onze notaris ons doorheel alle papieren gidst. Bram is extra op zijn hoede en controleert dan ook of de komma's op onze bancheque op de juiste plaats staan...
Binnenkort gaan we onze eerste plantjes gaan planten op ONZE grond.

Wednesday, March 19, 2008

De kogel is door de kerk! Onze lening wordt bij de dexia in De Panne afgesloten. We kregen er de beste en voordeligste voorwaarden. Daarnet kwam Kristof nog eens langs om alles eens heel rustig met ons te overlopen zodat we toch weten wat we tekenen. Hij is heel vriendelijk, geduldig en duidelijk en dat geeft vertrouwen. Een uurtje later vertrok hij en hadden wij er een nieuwe zichtrekening bij.

Saturday, March 15, 2008

Tussen onze afspraakjes met de verschillende banken door gaan we vandaag richting Brussel. Batibouw, dé jaarlijkse beurs voor de bouw, renovatie en inrichting met ‘duurzaam bouwen’ als centrale thema. We maken van de gelegenheid gebruik om prijsoffertes aan te vragen, materialen te vergelijken en nieuwe ideetjes op te doen.
Indrukwekkend, gigantisch en boeiend zijn de woorden die ons bijblijven.