Thursday, April 30, 2009

de garagepoort


Alles gaat plots heel snel; het schuimbeton boven is reeds gespoten, de dakpannen liggen er en Torck leverde de garagepoort.De poort is geplaceerd in een halve dag want wanneer we 's avonds gingen kijken was alles piekfijn afgewerkt, op de automatisatie na.
Toch is het kleur niet echt dat wat we verwacht hadden. Het lijkt niet echt te kloppen met onze verwachtingen, maar we wachten nog even af op de komst van de ramen...Hopelijk zal dan blijken dat we toch de goede beslissing genomen hebben.
Dit weekend staat de balansventilatie op het programma...

Sunday, April 19, 2009



Zo gezegd, zo gedaan...
Na een grote week kunnen we zeggen dat de electriteitskabels en leidingen op zijn plaats liggen. Alles ging toch wat minder snel dan voorzien, dit kwam grotendeels doordat het toch even 'afzien' was vooraleer ze alles onder de knie hadden en ook omdat de werklui heel perfectionistisch ingesteld is...
Morgen wordt ons huis gevoegd en daarna is het wachten op de ramen en het schuimbeton... Deze volgende stap wordt voorzien voor eind april.

Sunday, April 12, 2009



Saturday, April 11, 2009

dag 4



Na 4 dagen zwoegen en zweten zijn alle gaten in de muren voorzien voor schakelaars en sanitaire leidingen. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gestemd waardoor het werken een stuk aangenamer was. Morgen worden de electrciteitskabels en leidingen in de voorziene gaten gestoken. Klinkt allemaal heel simpel, toch?

Thursday, April 9, 2009

Het 'echte' werk is begonnen...




Wind, regen of donker weerhoudt deze stielmannen niet om de muren met krijt te lijf te gaan, in de muren te schijven en gaten uit te kappen...

Tuesday, April 7, 2009